Werken Bij
Kaiseki

Openstaande Vacatures

Fulltime
Keuken medewerker

Fulltime keuken medewerker

De keuken, een betoverend hart vol smaak en kunst, waar genot en passie samensmelten tot culinaire kunstwerken. Onmisbaar in het restaurant, een bron van betovering en smaak. Als Fulltime keuken medewerker werk je aan het bereiden van prachtige gerechten voor onze gasten. 

De keuken is bij jou in uitstekende handen. Je past perfect in ons team wanneer je door middel van zorgvuldig bereide gerechten kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Voor ons heb je alles in huis als je:

– flexibel en stressbestendig bent
– over aansturend vermogen beschikt
– kennis hebt van onze ingrediënten en over relevante ervaring beschikt

Interesse?

Parttime
Keuken medewerker

Parttime keuken medewerker

In de keuken, een magische wereld van smaak en kunst, waar culinaire meesterwerken ontstaan. Onmisbaar voor ieder restaurant. Als parttime keuken medewerker ben je ervan overtuigt dat iedere gast een bijzondere ervaring verdient en daar streef je dagelijks naar. Je past perfect in ons team wanneer je door middel van zorgvuldige bereide gerechten kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Voor ons heb je alles in huis als je:

– flexibel en stressbestendig bent leergierig en ambitieus bent
– het overzicht weet te bewaren
– inzetbaar in de avonden en weekenden 

Interesse?

Parttime Bediening
medewerker

Parttime bediening medewerker

Kaiseki staat voor ultiem genieten. Wij beiden een uniek concept met hoogstaande kookkunsten en een bijzondere ervaring voor al onze gasten. Als medewerker bediening zet je de gast centraal en streef je er altijd na om de wensen van onze gasten te vervullen. Je past perfect in ons team wanneer je onze gasten een top avond kan bezorgen. Voor ons heb je alles in huis als je:

– Sociaal en nieuwsgierig bent
– Proactief en energiek bent
– Flexibel en inzetbaar bent

Interesse?